Keuken in U-vorm Nobilia Laser LineN / Natura LineN ca. 365 x 320 x 250 cm, front: Vulkaangrijs / Laklaminaat, decor eiken Montreal, werkblad: Decor eiken Montreal

Inclusief RVS-inbouwoven Siemens HB510ABR1 Energieklasse A, keramische kookplaat Siemens ET645HN17E, platte afzuigkap Elica ELITE 14 60-D Energieklasse D, koelkast Laurus LKG88E Energieklasse E, volledig geïntegreerde vaatwasmachine Laurus LSV60-4 Energieklasse E, inbouw-designspoelbak Elleci Logik 300, XL-kasten, onderkast met uittrekinterieur.
Energie-efficiëntieklasse Spectrums: ovens, afzuigkappen, fornuizen A+++ - D, vaatwassers, koel-/vrieskasten A - G en verlichting A++ - E.

Afhaalprijs 7.995 €

 • Gruppe 3246
 • Gruppe 3226
 • Gruppe 3239

Tijdelijke actie!
QUOOKER GRATIS!*

Bij aankoop van een keuken een GRATIS* Quooker  
met een Pro3 boiler t.w.v. € 1.395,-

* Bij een keuken vanaf € 9.999,-

Een greeploze keuken.

Het strakke design van een greeploze keuken maakt dat deze goed is te combineren met uw woonkamer. Het geeft een elegante uitstraling aan uw keuken.

Natural living: gewoon gezellig.

Moderne houten inrichtingen zijn in de mode en zorgen voor een gezellige sfeer. Bijzonder elegant is een mix van bij elkaar passende effen tinten en glasaccenten. Onze houten inrichtingen zijn functioneel en altijd eigentijds, en bieden eerstklassig keukencomfort met huiselijke charme.

Slimme indelingssystemen zorgen ervoor dat alles zijn plaats heeft en binnen handbereik ligt, precies waar u het nodig hebt.

 • Echt slim: het indelingssysteem Pantry-Box met kunststoffen rooster en draagbox voor lades van 60 cm breed.
  Echt slim: het indelingssysteem Pantry-Box met kunststoffen rooster en draagbox voor lades van 60 cm breed.
 • Met individueel inrichtbare ladeverdelers heeft elk voorwerp zijn eigen plek!
  Met individueel inrichtbare ladeverdelers heeft elk voorwerp zijn eigen plek!
 • Hoge kasten zijn echt wonderlijke opbergruimtes en bieden dankzij hun speciale indeling ruimte voor verschillende opbergsystemen.
  Hoge kasten zijn echt wonderlijke opbergruimtes en bieden dankzij hun speciale indeling ruimte voor verschillende opbergsystemen.
 • Clever én mooi: universeel indelingssysteem van essenhout met aparte scheidingswanden van massief hout en 6 voorraaddozen.
  Clever én mooi: universeel indelingssysteem van essenhout met aparte scheidingswanden van massief hout en 6 voorraaddozen.
 • Echt clever: de halvehoekkast met houten draaibodem en metalen reling biedt een perfect overzicht over potten, pannen en co.
  Echt clever: de halvehoekkast met houten draaibodem en metalen reling biedt een perfect overzicht over potten, pannen en co.

Opgeruimde voorraad.

De ideale voorraadruimte biedt het juiste opbergsysteem voor elke gelegenheid. Een royaal flessenrek mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Onze keukenadviseurs plannen voor u een individuele ruimte voor uw voorraden en houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en eisen.

Techniek voor genieters!

 • De stekkerdoos met USB-lader kan overal op het werkblad worden gemonteerd - erg handig!
  De stekkerdoos met USB-lader kan overal op het werkblad worden gemonteerd - erg handig!
 • De dubbele stekkerdoos EVOline V Port is voorzien van een USB-lader en kan in het werkblad worden ingebouwd en verzonken.
  De dubbele stekkerdoos EVOline V Port is voorzien van een USB-lader en kan in het werkblad worden ingebouwd en verzonken.
 • Voor moderne bijzettafels zijn deze metalen voeten een belangrijk accessoire. We bieden een uitgebreide selectie van oplossingen met ingebouwde dubbele stekkerdoos.
  Voor moderne bijzettafels zijn deze metalen voeten een belangrijk accessoire. We bieden een uitgebreide selectie van oplossingen met ingebouwde dubbele stekkerdoos.
 • Met de 4-kanaalse afstandsbediening met Emotion-functie kunt u met een klik de verlichting van uw keuken regelen
  Met de 4-kanaalse afstandsbediening met Emotion-functie kunt u met een klik de verlichting van uw keuken regelen
 • Stijlvolle LED-wandboard met aluminiumbehuizing met hoogwaardige afwerking
  Stijlvolle LED-wandboard met aluminiumbehuizing met hoogwaardige afwerking

Wij hebben alle keukens in huis - van landhuis tot design.

Keukens moet je niet alleen zien, je moet ze beleven, voelen en idealiter proeven! Dat is precies wat klanten in onze keukenstudio kunnen doen. Op een ruime tentoonstellingsruimte ontdek je een uitgebreid aanbod actuele modelkeukens: van enkele keukens tot loftkeukens en van landelijke tot designkeukens. Voor elke smaak en elk budget is er wat wils in onze keukenstudio!