Designkeuken Nobilia Touch LineN ca. 240 / 250 x 110 cm, front: laklaminaat, zwart supermat, werkblad: Zwart structuur

Inclusief inbouwoven zwart Bosch HBA3340B0 Energieklasse A, keramische kookplaat met inductie en werkbladafzuiging (circulatielucht) Bora GP4U, koelkast Bosch KIR21NSE0 Energieklasse E, volledig geïntegreerde vaatwasmachine Bosch SMV4HVX31E Energieklasse E, RVS-inbouwspoelbak Teka Flexlinea, XL-kasten.
Energie-efficiëntieklasse Spectrums: ovens, afzuigkappen, fornuizen A+++ - D, vaatwassers, koel-/vrieskasten A - G en verlichting A++ - E.

Afhaalprijs 13.195 €

  • Gruppe 3246
  • Gruppe 3226
  • Gruppe 3239

Tijdelijke actie!
QUOOKER GRATIS!*

Bij aankoop van een keuken een GRATIS* Quooker  
met een Pro3 boiler t.w.v. € 1.395,-

* Bij een keuken vanaf € 9.999,-

Open keukenstellingen als eyecatcher.

Elke keuken verdient een mooie spoelbak. Gouden kleuraccenten in het interieur zijn absoluut trendy en ook een geweldige blikvanger. Combineer expressieve kleuren met goudkleurige details voor een exclusieve en unieke look.

Perfect design ontmoet functionaliteit!

De kookplaatafzuiging zuigt de kookdampen op blad niveau af. Waardoor er vrije ruimte ontstaat boven het eiland.

Een greeploze keuken.

Het strakke design van een greeploze keuken maakt dat deze goed is te combineren met uw woonkamer. Het geeft een elegante uitstraling aan uw keuken.

GROHE Blue Red in one: een watersysteem met veel mogelijkheden.

Kies tussen koel bruisend of plat water en kokend water voor thee of koffie. Perfect om in het dagelijks leven plastic te besparen.

Licht in elke hoek.

Glazen leggers met LED-licht in wandkasten zijn dubbel praktisch: de glazen leggers zorgen voor een gelijkmatige verlichting van zowel de nis als de vitrine, waardoor een sfeervolle ambiance ontstaat.