Landelijke keuken Nobilia Nordic ca. 453 / 244 x 100 cm, front: Lak, schiefer grijs mat, werkblad: decor eiken Sierra

Inclusief RVS-inbouwoven Siemens HB510ABR1 Energieklasse A, keramische kookplaat met inductie en werkbladafzuiging (circulatielucht) Bora GP4U, koelkast Laurus LKG88E Energieklasse E, volledig geïntegreerde vaatwasmachine Laurus LSV60-4 Energieklasse E, RVS-inbouwspoelbak Rodi Okio Line 85 Deep, XL-kasten, onderkasten met frontladen, wandborden, servieskasten.
Energie-efficiëntieklasse Spectrums: ovens, afzuigkappen, fornuizen A+++ - D, vaatwassers, koel-/vrieskasten A - G en verlichting A++ - E.

Afhaalprijs 9.595 €

  • Gruppe 3246
  • Gruppe 3226
  • Gruppe 3239

Tijdelijke actie!
QUOOKER GRATIS!*

Bij aankoop van een keuken een GRATIS* Quooker  
met een Pro3 boiler t.w.v. € 1.395,-

* Bij een keuken vanaf € 9.999,-

Dompel jezelf onder in de wereld van moderne landelijke keukens.

Tijdloze elegantie en hedendaagse stijl smelten hier samen tot een fascinerende eenheid! Deze keukens zijn momenteel erg in vraag en bieden een verfrissende combinatie van gemak en onbeperkte ontwerpmogelijkheden. De uitnodigende paneelfronten toveren een gezellige sfeer in je huis en nodigen uit om je thuis te voelen. Breng de onmiskenbare charme van het landelijke leven in je keuken en geniet van tijdloze verfijning met een vleugje moderniteit!

Jouw stijl. Jouw paneelfronten.

Paneelfronten en roedendeuren zorgen met hun huiselijke, gezellige karakter voor een buitengewone feelgood-sfeer. Bovendien kunnen ze perfect worden gecombineerd met moderne industriële designelementen.

Perfect design ontmoet functionaliteit!

De kookplaatafzuiging zuigt de kookdampen op blad niveau af. Waardoor er vrije ruimte ontstaat boven het eiland.

Ecologisch verantwoord doen en denken.

Een zuinige omgang met natuurlijke bronnen en zorg voor het milieu zijn thema´s die ook bij het plannen van een keuken belangrijk zijn. Kies voor een ecologisch zinvol gebruik van materialen en kies voor een van onze keukens. Zo draagt u bij tot een duurzaam bosbeheer.

Genieten rond het kookeiland, waar gesprekken en gerechten ontstaan.

Eilandkeukens: Meer ruimte voor je kookervaring!Ontdek de toekomst van keukenontwerp met onze moderne eilandkeukens! Deze elegante oplossing creëert niet alleen extra werk- en opbergruimte, maar wordt ook het middelpunt van je woonruimte. Onze eilandkeukens zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, passend bij je persoonlijke smaak. Breng functionaliteit en esthetiek in perfecte harmonie en verander je keuken in een plek van ontwerp en ontmoeting.

Stellingen voor gezellige landelijke flair.

Open stellingelementen boven het werkblad, in hangkastjes of in het kookeiland, zijn belangrijke stijlelementen in een landelijke keuken. Een mooie manier om glazen, kookboeken of luxe etenswaren te presenteren.