Designkeuken Nobilia Touch LineN ca. 240 / 250 x 110 cm, front: laklaminaat, zwart supermat, werkblad: Zwart structuur

Inclusief inbouwoven zwart Bosch HBG5780B6 Energieklasse A, keramische kookplaat met inductie en werkbladafzuiging (circulatielucht) Bora GP4U, koelkast met ****vriesvak Junker JC40GBF0 Energieklasse F, volledig geïntegreerde vaatwasmachine Junker JS55X01ITE Energieklasse E, RVS-inbouwspoelbak Teka Flexlinea, XL-kasten.
Energie-efficiëntieklasse Spectrums: ovens, afzuigkappen, fornuizen A+++ - D, vaatwassers, koel-/vrieskasten A - G en verlichting A++ - E.

Inclusief levering € 13.195

Mooi mat

Mat, supermat of ultramat? Oppervlakken en aanraakeigenschappen spelen een centrale rol in het keukendesign. Daarom bieden wij ook matte uitvoeringen aan in verschillende gradaties en kleurschakeringen, zoals geselecteerde grijstinten. Dit heeft niet alleen een esthetisch effect, maar kenmerkt zich ook door kwaliteiten die in het dagelijks leven goed van pas komen. De ultramatte fronten met de populaire anti-vingerafdrukcoating zijn er nu ook in de tinten zand en alpinewit. Pure inspiratie!

Black magic: donkere oppervlakken voor estheten.

Zwart in de keuken staat voor coole elegantie en laat zien: hier wonen estheten met een zwak voor een buitengewone interieurcultuur. Mat, glanzend of met houteffect: zwarte keukens zien er afhankelijk van de lichtinval steeds weer anders uit en kunnen fantastisch met andere kleuren worden gecombineerd.

Minimalistisch design dat voor geestdrift zorgt.

Bij greeploze keukenfronten is het motto ´minder is meer!´. Zonder zichtbare greepelementen komen de fronten rustig en elegant over. In open keukens passen ze zich optisch perfect aan de woonruimte aan. Uw greeploze keuken wordt een plek van pure magie wanneer deze is uitgerust met geraffineerde scharniertechniek: één zachte druk met de vinger en simsalabim - de deur of schuiflade gaat als bij toverslag open. Stijlvol en praktisch tegelijk!

Wat komt er allemaal op tafel?

Borden, vorken, messen, lepels en glazen natuurlijk! Dat hoort allemaal op tafel bij het eten. Maar als je eetgasten krijgt, moeten de vrienden worden verwelkomd door een mooi gedekte tafel een puristische, moderne tafeldecoratie ziet er altijd mooi uit. Wie van een beetje kleur houdt, kan losse, fleurige bloemen in het glaswerk zetten, bijvoorbeeld roze gerbera´s ... veel plezier bij het decoreren.

Meer Actiekeukens