• Nordic-925619-Schiefergrau_V-GSMoffen
  • Touch_Riva-923679-Steingrau_ESanRemo_Mood5
  • Fashion-923717-Steingrau
  • Laser-925635-Alpinweiss_Vulkangrau_D3

Duitse kwaliteit gecombineerd
met Dutch design

Duitse keukenmerken staan bekend om hun degelijkheid, kwaliteit en eerlijke prijzen. Al jaren gaan veel Nederlanders de grens over om hun keuken uit te zoeken in Duitsland. Bij KüchenTreff vind je het beste van beide werelden: Duitse degelijkheid en Dutch design. Gewoon in je eigen provincie, wel zo makkelijk. KüchenTreff heeft meer dan 400 showrooms door heel Europa, waarvan er 20 in Nederland staan.

Zoekt u veel opbergruimte, een modern design, een op kinderen gerichte inrichting of een professionele uitrusting? Wij laten u zien hoe deze wensen het beste kunnen worden vervuld. En we ondersteunen u daarbij. Stap voor stap – tot aan de nieuwe keuken.

Voor ons is belangrijk wat voor u belangrijk is. Onze deskundige keukenadviseurs nemen daarom de tijd om u alles te vertellen over actuele keukentrends. Zo plannen we samen met u een keuken die perfect bij u en uw huis past.

Tijdelijke actie:
SIEMENS vaatwasser GRATIS!*

Ter gelegenheid van onze actieweken krijgt u bij aankoop van uw nieuwe droomkeuken de SIEMENS vaatwasser SN61IX12TE er GRATIS* bij (vanaf een orderbedrag van 5.000 euro).

 

Bijzondere kenmerken:
Silence on demand (via app), machineonderhoudsprogramma, binnenwerk/bodem: RVS/Polinox, automatische reiniging, iQdrive-motor, doseerAssistent, aqua- en beladingssensor, 2 secties voor kopjes met zachte siliconencoating in het bovenrek, bestekmandje in het onderrek, 8 x omklapelementen in het onderrek, rekstopper (Rack Stopper) tegen wegrollen van het onderrek, comfortwieltjes in het onderrek, in hoogte verstelbaar bovenrek, vario-rekken, instelling starttijd: 3, 6 of 9 uur, InfoLight blauw, geschikt voor Home Connect via WiFi

gsp

De BORA voor jouw keuken. Dat is het principe van BORA, verpakt in de vorm van een krachtige inductiekookplaat en een effectieve kookplaatafzuiging.

Zo cool kan de keuken zijn -
Onze betonlook keukens.

De expressieve betonfronten, die de urban lifestyle esthetisch accentueren, zijn zo veelzijdig als het leven zelf. Aan u de keus! Betondecors voor keukenfronten en werkbladen zijn er in uiteenlopende kleurtinten – van zwart beton tot wit beton. Kies uw eigen favoriete front.

subtitle

Ledereen gebruikt kokend water in de keuken, maar met een Quooker kunt u méér doen: aardappelen of rijst koken, asperges garen, groenten blancheren of couscous bereiden: de Quooker staat altijd voor u klaar! Uiteraard kunt u ermee ook thee zetten, fopspenen steriliseren, babyvoeding bereiden, kaarswas verwijderen, potten en pannen reinigen, instant-soep bereiden, eieren koken, tomaten vellen, thermosflessen vullen en veel meer!

Gruppe-2886

Juist het werkblad en het keukenfront zijn door de jaren heen het eerste en het laatste waar het oog dagelijks op valt. Neem dus even de tijd voor de werkbladenstudio. Want een unieke uitstraling en waarde krijgt u met werkbladen van natuursteen. Dit materiaal boeit altijd weer opnieuw door zijn bijzondere uiterlijk en uitstekende hygiënische eigenschappen. Eén blik op dit chique materiaal maakt het al duidelijk - het mooiste design komt nog altijd uit de natuur. Overtuig u van de gebruiksmogelijkheden van steen, keramiek of kwartscomposiet - ze zijn geschikt voor talloze toepassingen!